Toimitus- ja palautusehdot

Tilaaminen

Asiakas tilaa tuotteen tilauslomakkeella. Rekisteröitymistä ja sisäänkirjautumista ei tarvita.

Tilauksen vastaanottamisen jälkeen asiakkaalle lähetetään sähköpostitse tilausvahvistus ostoksista ja toimituskuluista.

Tilauksen maksaminen ennakkomaksulla

Tilaus maksetaan ennakkomaksulla. Tilatut tuotteet toimitetaan vasta maksusuorituksen jälkeen, mikäli asiasta ei ole erikseen sovittu. Suorittakaa maksu Talousmarkka Oy:n tilille IBAN tilinumero: FI9220051800073446 ja lähettäkää sen jälkeen maksukuitti osoitteeseen talousmarkka@talousmarkka.fi. Merkitkää viestikenttään tilaamienne tuotteiden nimet ja tuotenumerot.

Maksun vastaanottamisen jälkeen lähetämme tilauksenne pikimmiten. Mikäli haluatte nopeuttaa tilauksen käsittelyä, korjata tilauksen sisältöä tai neuvotella maksuehdoista, olkaa meihin ystävällisesti yhteydessä:

(Myynti) Pete – 0400 590 981 / petteri.olenius(at)alousmarkka.fi

(Varasto) Jouni – 040 588 6043 / jouni.niinisalo(at)talousmarkka.fi

Toimitusaika

Käsittelemme tilaukset heti seuraavana arkipäivänä ja pyrimme lähettämään tuotteet varastoltamme niin pian kuin mahdollista. Poikkeuksia lukuunottamatta tilatut tuotteet lähtevät postin tai rahtausfirman matkaan kahden päivän kuluessa varastoltamme ja ovat, toimitustavasta riippuen, asiakkaalla päivää tai kahta myöhemmin. Toimitusaika on keskimääräisesti 2-5 arkipäivää.

Toimituskulut

Toimituskulut ovat pääsääntöisesti EUR 9,- tilausta kohden. Joistakin suuremmista tuotteista, kuten sisustustakat ja biljardipöydät, saatamme periä suuremman toimitusmaksun eli noin 15-30 e riippuen tuotteen koosta ja painosta. Toimituskulut sisältävät arvonlisäveron (24%). Tuotteet voi myös noutaa varastoltamme (Mikkolantie 32, Pori), jolloin vältätte toimituskulut.

Arvonlisävero

Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisänveron (24%).

Toimialue

Toimitamme tuotteita verkkokaupan kautta pääsääntöisesti vain Suomeen. Mikäli haluatte tehdä tilauksen johonkin muuhun maahan tai jotenkin muuten tehdä yhteistyötä kanssamme, pyydämme teitä ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme talousmarkka(at)talousmarkka.fi.

Ongelmatilanteet kuljetuksessa

Mikäli tuote on kadonnut toimituksen aikana tai tilaus ei ole saapunut perille odotetussa ajassa, pyydämme ottamaan yhteyttä varastopäällikköömme asian selvittämiseksi: talousmarkka(at)talousmarkka.fi.

Palautusoikeus

Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus. Mikäli palautus ei johdu tuotevirheestä, on asiakas velvollinen maksamaan palautuksesta aiheutuvat toimitusmaksut. Olethan yhteydessä meihin, mikäli haluat tehdä palautuksen. Pelkkä tavaran palauttaminen tai noutamatta jättäminen ei riitä. Mikäli palautatte tuotteen ottamatta yhteyttä ensin meihin, vähennämme hyvityksestä minimissään molemmansuuntaiset rahdit.

Mikäli vastaanotettu tuote on viallinen, lähettäkää sähköpostitse ilmoitus kuvien ja selvityksen kera osoitteeseen: talousmarkka(at)talousmarkka.fi. Käsittelemme mahdolliset virhetapaukset tapauskohtaisesti.

Yleistä Talous-Markan verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy Talous-Markka Oy, yritystunnus 0572619-3. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. Talousmarkka käsittelee kaikki asiakastiedot luottamuksellisesti. Lähetämme tilauksia ympäri Suomen.